Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

blåsor ………… skriver du att jag har i hela ansiktet :(  o inte ens denna gången har jag läst din blogg utan de är fortfarande dina sk “kompisar” som meddelar mig om vad du skriver. de jag skrev i förra inlägget var lite roligt, för faktiskt tog du åt dig för något som INTE var skrivet till dig.  men detta vet jag inte hur man ska ta. hoppas att dina vänner som oxå har hudproblem (acne) oxå får sig en tankeställare ………. för de säger ju ganska mycke om dig när du kan skriva på de viset.

tala om att falla lågt. om du verkliggen skrivit på de sättet säger de mig oxå hur låg din intelligens är egentligen. inte konstigt att att du är lättfotad o horaktig. de är ju de enda sättet för dig att få någon omkull för huvudet har du definitivt inte på plats iallafall.  vad hemskt de måste vara att inte kunna tänka i klartext.

ånahåNHG

 npnpnhhp

kan DU verkligen inte se skillnaden mellan herpesblåsor o Acne (vilket oxå kan klassas som hudeksem)  …….. fy fan säger jag bara. att du sparkade på dom som allaredan ligger ner har jag förstått men inte att du skulle sparka så många gånger. tack så hemskt mycket kan jag bara säga. hoppas verkligen att någon nån gång sårar dig så att du får känna hur de känns. om jag hade valt att sära på benen så är de ett val men att ha acne är inte ett val för mig ……. men än en gång så har jag förståelse för dig ………. de  är inte lätt att förstå sånt när man är totalt bombad i huvudet.