Etiketter

, , , , , , , ,

åkte till Forsheda för att hälsa på en kollega …….. ja åkte dit för att vad jag trodde ta en snabb kopp kaffe o prata lite ………… de slutade med att jag var där hela eftermiddagen o kvällen :)

hade med mig Minoo då hennes lilla dotter tycker så mycket om hundar o då speciellt små ………. kände mig lite elak då jag lämnade scooby hemma men han får följa med på så mycket annat så en gång kan han stanna hemma !!!

jag vet att jag gjorde fel när jag “glömde” åka till en viss person för att betala min skuld (hela 100 kr) men jag hade inte en tanke på de ……… då hon skicka SMS när jag var i Forsheda o tonen i messen var spydig så blev jag likadan ….. o till råga på allt så ringer den dumma jävlen när jag är i Forsheda, dumt av mig att svara överhuvudtaget ……. för där sitter jag högtalare på så att alla hör hur HON skriker o gapar …… en ren reflex blev att jag tryckte av samtalet, fy fan vad jag skämdes ………. hur beter sig folk egentligen :(  de bästa med Iphone är att de går att blockera telefonnummer ……. en super funktion !!!

iallafall, bortsett från den pinsamma incidenten så hade ja en supertrevlig stund hos min kollega ……… de gör jag gärna om :) avslutade kvällen hemma med lite vin o min bok …… en perfekt lördag :)

Annonser