Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

häromdagen var jag o tittade o mätte lite i min nya bostad :)   ska ju byta ut lite möbler tänkte jag ………….plus att de blir lite nya möbler så har jag nu varit o beställt o fixat en ny diskmaskin som jag får hemleverans på o installerad. så himla skönt att ha de fixat :)  de är väl kanske lite av ett I-landsproblem men diskmaskin vill jag inte vara utan …… sen jag kan inte för många gånger säga att jag tycker de ska bli så underbart med egen tvättmaskin, slippa boka tid, slippa springa i trappor o framför allt slippa skiten efter andra. för att inte tala om ångesten som allt detta innebär ………….   

gammaltvättmaskin

skulle sen på eftermiddagen träffa H på citytorget för ett litet ärende o herregud ……. hamnade mitt i allt kaos med polisbilar, ambulanser, hundar och kriminalare ………. tog en stund för mig att komma därifrån så att säga !!!

till råga på allt så fick jag ovälkommet besök när jag väl var hemma igen. de tog mig över 1 timma att bli av med fanskapet ………. att folk o fä inte kan lära sig att jag menar allvar när jag säger att jag inte vill ha med någon att göra. jag säger de inte för att de är kul. utan du människa, som jag en gång bett att dra åt skogen ………. gör så oxå eller åtminstone, de minsta möjliga lämna mig ifred för jag vill inte med dig mer att göra ………. !!! 

idiot

Annonser