Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

ja erkänner att ja flyttar ofta o har haft många adresser de senaste 20 åren men jag har ALDRIG sett framemot en flytt så mycket som denna …….

nu har jag äntligen flyttat. sovit första natten i nya lägenheten :)  kan väl inte påstå att jag sov superbra men å andra sidan så är jag förkyld o hostar jättemycket o stormen som rasade gjorde de inte så lätt att slappna av när man hörde hur de ven o skrek i hus o träd runt omkring mig ………… o sen när klockan ringde 05,15 så var jag så trött att jag mådde illa när ja steg upp men väl uppe o tagit en promenad med scooby så hade jag vaknat till för att göra mig iordning för ett litet pass på bästa jobbet :)

kart

de är så mycket ja sett framemot när de gäller den nya bostaden ……….. allra mest är att slippa trapporna när jag ska ut med djuren. min kropp mår helt enkelt inte bra av att trapporna när jag har som mest ont :(   för att inte tala om att ja nu har egen tvättmaskin o slipper tvätta mina kläder i den “snuskiga” maskinen i den gamla lägenheten ……. , en hel kyl o frys kommer bli helt underbart….. nu kan ja storhandla igen :)  för att inte glömma anledningen som jag suckar av lättnad av …….… hur otrevliga grannar jag än får i min nya lägenhet kan de absolut INTE bli värre än vad de varit. kommer ju helt säkert INTE bli utelåst från min egen bostad iallafall o inte attackerad av någon som skriker o sätter fingret upp i ansiktet på mig ……….. Gud så skönt detta blir :)

dream

önskar mina fina läsare en riktigt fin söndagskväll ……….. kram på er Rött hjärta

Annonser