Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

dagen började kl 02,00 på natten. Gick upp efter ca 3 timmars sömn, fixade en stor termosmugg med kaffe o vid 3 tiden satte ja mig i bilen för att köra till Landvetter flygplats tillsammans med D o Vanessa …….. *suck*…. idag var de dags efter en veckas besök för Vanessas gäst att flyga hemåt. resan till Landvetter gick bra men så tråkigt att köra hem. jag var inte så farligt trött men de gick segt :)

IMG_0505

väl hemma gick jag en snabb promenad med vovvar så att dom fick kissa av sig o sen lade jag mig för att sova i ungefär 3 timmar för sen var de dags att köra Mor till Värnamo ……….. hon ska förnya sitt pass inför sin resa till Thailand :)  sagt o gjort så plockade jag upp Mamma i Smålandsstenar vid 13 tiden o åkte till Värnamo. vi tillbringade sedan dagen med att shoppa lite o var tillbaka i Smålandsstenar vid 18 tiden o då gjorde jag ett snabbt stopp hos M o sen vidare hemåt :)

IMG_0509

hemma igen så var jag bara tvungen att ta en promenad med scooby o minoo så att dom fick bli av med sin energi :)   släppte scooby lös en liten stund men vågade inte för länge då de var mörkt o jag inte kunde se honom precis hela tiden ….. var sen så trött att jag somnade sittandes i soffan utan att ens ha druckit upp glaset med vin jag hällde upp som jag tänkte unna mig efter en fullt sysselsatt dag :)

Annonser