Etiketter

, , , , , , , , , , ,

har ledig helg IGEN :)   helt underbart skönt måste jag säga …… har dock sagt till att jag kan jobba imorgon om de behövs men inte idag :) idag är de bröllop !!!

sov till 8 tiden ungefär …… hade gärna sovit längre men kroppen verkar utvilad :)  tog en liten promenad med vovvar o nu sitter jag här vid datan, ätit frukost o njuter av min cappuccino ……… så himla skönt att ta de lugnt o bara sitta här :)  ska snart laga lite mat o sen blir de väl att göra sig i ordning :)

bröllop

kl 14 börjar de i kyrkan ……….. ska vara där o titta givetvis men så fort de är slut blir de att skynda sig ner till festlokalen …… säger som F sade –”your in charge” …. så de får inte bli några fel ………. ska hjälpa fina L & F med att servera på bröllopsfesten :)  ska blir så jätteroligt att få hjälpa till o helt underbart att få vara med o se bröllopet …… var inne lite snabbt o kollade in dukningen o vart alla grejer finns igår eftermiddag efter bröllopet, de var verkligen vackert alltihopa, allt från stolar till dukning o färger som dom valt ……. mycket tjusigt :) …….. ser de som ett privilegium att får hjälpa till !!!

buddy

nähä hinner inte sitta här med ………. fin  lördag till er alla

Annonser