Etiketter

, , , , , , , , ,

min tid räcker inte till …….. räcker inte för de jag brukar tycka är roligt att göra :) såsom att blogga till exempel ……. vill så gärna men tiden bara försvinner. tycker att de är ett bra sätt för mig att bli av med vissa saker ……….. nu är jag i och för sig i en period i  mitt liv där många pusselbitar stämmer. inte så många orosmoment så att säga. vilket tyvärr är ganska vanligt för mig, detta med orosmoment ……….

har idag iallafall sovit till halv 10 efter en helg med många timmars extraarbete. var egentligen min ledig helg men jobbade gärna. så mycket ledig tid som jag har nu är jag inte van vid. de är så annorlunda för mig att ha ett schema att gå efter. att lite mer kunna planera mina veckor ……… underbart :) återstår bara att se hur länge jag får ha detta vikariat ……….. men en sak i taget :)

IMG_0551

nu har jag ätit frukost o ska ta mig en promenad med vovvar :)  sen handla lite men att laga mat får tjejerna stå för idag ……….. orkar inte stressa med de …… börjar jobba kl 13 igen, men de fixar ju dom :)

Annonser