Etiketter

, , , , , , , , , , ,

vill man så hinner man med en hel del :)   ledig idag o då får man passa på att göra så mycket man kan ………. skogsrunda med scooby avklarad o likaså maten färdig :)

IMG_0853

på eftermiddagen var de dags för Martinas första körlektion :)   o de gick verkligen superbra för henne o de tyckte körskoleläraren oxå :)   o visst har vi kört en hel del men de finns oxå saker hon måste öva på …… o de ska vi göra nu i sommar. så får hon fortsätta så fort semestern varit ………. min bästa Martina :)

direkt efter körlektionen åkte vi till min syster för att gratulera Beatrice som fyllt år :) Vanessa o R var oxå där men åkte egen bil ……. då R jobbade till kl 16 o ville hem för att duscha o byta kläder :)  hos syster drack vi kaffe o fikade en massa gott :)  varm blåbärsglass med vaniljglass o den bästa schwarzwaldtårtan som finns :)

IMG_0854

efter fikat så var vi ju bara tvungna att hälsa på alla djuren ……… de 3 fåren …. Kerstin, Greta o viola :)  kanin o hästar ……………

IMG_0862

och som sagt …. kanin … kanske minst men lika cool för de :)

IMG_0865

klockan var nästan 8 innan vi var hemma idag …….. men de var de värt. jag tycker ju om att vara hemma men ibland är de skönt att komma iväg o träffa någon annan :)

Annonser