Etiketter

, , , , , , , ,

när jag tänker efter så är de faktiskt ganska okej att bo själv :)  klart som attan att jag saknar tjejerna här hemma men de är så skönt att slippa laga mat varje dag o när jag lagar mat så är de helt ok att äta vad jag vill :)

Happy teddy bear day 2014.HD Facebook, Twitter and Google+ covers.shy teddy bear

idag har jag jobbat ett långt dagpass och efter de handlade jag lite :)  eftersom jag pratat med Vanessa under dagen så visste jag att hon skulle komma hem o hämta lite vinterjackor …….. köpte lite fika när jag handlade :)  en hel hög med färska wienerbröd blev de ………… så när alla ungdomarna kom så fikade vi allihopa :)  så himla mysigt ……. till och med att denna fikastunden var mysigare än vad våra fikatillfällen var när de bodde hemma. tidigare satt vi en stund o gick var en o gjorde annat ….. i kväll satt vi alla länge vid bordet ……. pratade o var allmänt super sociala. inte så dumt att ha vuxna döttrar som kommer och hälsar på sin mamma :)

wienerbröd

vid 8 tiden tog jag o vovvar en längre promenad …… det var lite halvkyligt o väldigt mörkt kan jag säga :)  men de var skönt att komma in sen o huvudet kändes rensat !  de är verkligen terapi för mig dessa promenader med mina fyrbenta :)  duschade snabbt o sen tog jag ett glas vin i soffan ………… men var verkligen trött så jag satt inte uppe länge …………….

Annonser