Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

måste först säga att jag är så tacksam för den goda sömnen jag har här i den nya lägenheten …….. vet inte om de beror på lägenheten eller något annat men jag är så tacksam för de iallafall :)  har börjat ställa klockan på 8 för jag vill inte sova hela förmiddagen …… dagen blir så kort o de känns som om jag inte hinner med något om jag sover för länge :) startade med en liten regnig promenad o sen en skön frukost vid datan ….. måste ju hålla koll på de senaste när de gäller FB och alla nyheter :)

sen var jag och Vanessa ute o shoppade lite ………. jag köpte väl egentligen inget ….. letade lite julklappar men hitta faktiskt inget alls. de blir inte många julklappar men vill gärna köpa något litet till de närmaste i familjen iallafall :)

julklappar

hemma igen på eftermiddagen så blev de åter igen en promenad med mina fyrbenta. tycker synd om Minoo nu när dom sandat eller kanske ska säga ”stenat” ut på gatorna !!! de gör jätteont på henne de märks, försöker gå där hon antingen kan gå vid sidan av vägen eller på gräsmattor :(

på kvällen blev jag glatt överraskad :)  Vanessa o R ringde på dörren och där stod dom med nybakade lussekatter ……. alltså dom är så söta dom där två :)  värmer mitt hjärta att se hur bra dom kommer överens :) de gjorde resten av min kväll kan jag säga :)

Annonser