Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

de är bara förnamnet på vad jag känner mig nu :)  de är nästan som om man kan tro att jag vore hög på något !!! när jag går så känns de inte som om fötterna riktigt når marken ;)

tröt

igår gick jag upp vid halv 6 på morgonen ……. lite att fixa innan jag åkte iväg för att göra ett långt dagpass och mer än en halvtimma körväg så de gäller att vara iväg i god tid :) jobbade till 16.30 och direkt hem till Gislaved och handla lite på Willys innan jag åkte till min lilla hem :)  en rejäl promenad för vovvar innan de blev lite matlagning :)  nu har ju vovvar givetvis fått sällskap o kissrundor när jag jobbat men vill ändå försäkra mig om att scooby får ut sin energi så därav en ordentlig runda med mig :)   han lägga mig för att vila en liten stund innan nästa jobbväska packades och de bar iväg för nattjobb ………… klockan var nästan 8 på morgonen när jag var hemma  …. återigen en promenad med mina fyrbenta efter att jag hämtat dem från deras nattmatte :)  tur att jag har tjejerna som gillar mina vovvar :)

IMG_0559

då jag var rädd för att lägga  med risk för att jag somnar, o sover så hårt att jag inte skulle höra alarmet typ 2 timmar senare ……… så tog jag en lång frukost, gick en runda till med scooby o sen fixade jag iordning mig för att vara på plats under ett mycket viktigt möte för mig …….. de är mycket som avgörs på detta möte.

bestämdes inte så mycket under mötet utan de var mest strategi som lades upp. lite fakta tillsammans med datum, händelser och inblandade personer dokumenterades så att mina ”hjälpredor” vet vad som kommer ifrån mig :) vet att jag inte ska skriva för mycket här men vill ändå skriva lite …………. för de är inte glömt eller sopat under mattan :)

somnade på ett ögonblick när jag väl kommit hem …….. vid 13 tiden men vaknade tyvärr klarvaken redan strax efter kl 16 ………. go måndag :)

Annonser