Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

började morgonen med att sova ut ordentligt ………. det tar på krafterna helt klart med så mycket nya intryck och väldigt långa dagar !!! går upp halv 5 på morgonen för att hinna med en ordentlig promenad med vovvar innan jag lämnar dem hos dagmatte :)  sen att köra till Värnamo o vara ombytt tills jag börjar 06,45 tar ju en liten stund :)  Men de är verkligen värt de hela ………. de är så intressant och så annorlunda på sjukhus mot att jobba inom äldreomsorgen :)    detta vill jag jobba med helt klart :)

vid 12 tiden åkte jag för att hämta upp mina bästa tjejer …….. o sen blev de att äta lite god mat på Bambu i Bredaryd, de är det som kallas kvalitetstid :)  sen åkte vi till smålänningen för att titta på skor åt tina men hon hittade inga där så vi fortsatte till värnamo men inga skor där heller ………… de blev en lång dag, inte riktigt vad jag planerat men så skönt att spendera tid med mina tjejer ……. körde även Vanessa till jobbet då hon skulle jobba några timmar på kvällen …………

20161013_212428-1_resized

väl hemma fick jag besök av min fina granne :) hon är i sverige för att fixa lite ärenden och hälsa på sin ena dotter …….. denna underbara människa hade med sig smörgåstårta och en jättefin födelsedagspresent till mig :)  inte ens min egen familj eller de jag kallar vänner gratulerar mig men min fina granne köper till och med present, inte något jag förväntar mig av någon men att hon kommer till mig för att säga Grattis och en stor o varm kram de är något som värmer hjärtat och sånt gör jag gärna till ett fint minne :)  Tack till dig fina K ….. något för mig att komma ihåg tills du kommer hit igen nästa år :)

20161013_212732_resized

underbart mjukt och fint material …… pyjamas med byxa och morgonrock som hör ihop :)

 

Annonser