Etiketter

, , , , , , , , , ,

ännu en dag i ledighets tecknet :)   sovit jättebra inatt !!!  och de var längesedan jag sov så bra ………… känner mig verkligen utvilad och känner att jag vill göra något idag :)  efter frukost och morgonpromenad så var de dags för lite djupgående samtal med min underbara kurator ……………..

pussel

av kuratorn hade förra gången fått hemläxa !!!  att göra en lista med de saker och ting som tynger ner mig, sånt som gör att jag oroar mig och inte mår bra av. kan säga att listan blev ganska lång. vi började prata om listan för att rangordna den ……. nr 1 för de som tynger mig mest och nr 2 som näst mest och så vidare. de hann vi inte så långt med dessvärre men fortsätter väl nästa gång med det förmodar jag. för en gångs skull hade jag inte så ont i huvudet efter mitt besök ….. vilket annars brukar vara standard :)

på eftermiddagen fick jag besök av kära mor och moster :)  tur att dom hade fika med sig för de finns inte mycket att fika på i mitt kära hem :)   dom stannade inte så länge, för givetvis har min mamma alltid lika bråttom. hon ska alltid hem av någon anledning, säkert för att min lata o bortskämda bror inte kan andas själv eller nåt !!!

20170102_000022_resized

en lugn kväll med lite pyssel och avslappning i soffan ………. lite tv och sen God natt :)