Etiketter

, , , , , , , , , , ,

sovit jättegott inatt och vaknade för en gång skull och kände mig ganska utsövd :)  de tillhör inte vanligheter …………. men ack så skönt :) liten promenad med moby o sen lite frukost i lugn och ro ………… har ledig fredag och skulle jobbat helg men har tagit semester !!!  ville de för att för de första har jag resurshelg och jag vill verkligen inte jobba den helgen och för de andra så har jag ett visst antal dagar semester jag måste använda innan året är slut …………. så de passar bra att jag använder dessa dagar när jag har dessa resurspass som jag inte gillar och inte mår bra av !!!

centrum

lagar mat för glatta livet idag :)  och ska även åka o lämna lite till Martina när jag är färdig med maten ……….. städa och tvätta lite oxå så slipper jag de över helgen. har funderingar på att åka iväg över helgen för att träffa honom men får se !!!  som vanligt har jag lite beslutsångest ;)

blev att jag stannade hemma ……….. inte för att jag inte vill träffa honom utan mest för att jag helt enkelt inte mår bra ………. känner att de är bättre att jag helt enkelt bara stannar i min soffa. har jätteont i magen, och har haft de nu i snart 3 veckor …………. har tid på måndag för undersökning. vill inte gå närmare här med detaljer då de är lite intimt men erkänner att jag är faktiskt lite orolig !!!


20170630_231010-1_resized

Vanessa jobbade på kvällen så jag agerade chaufför istället så jag tog de bara lugnt i soffan och tittade tv och lade lite pussel ……… lite beroendeframkallande ;)