Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

har ju blivit ombedd att ta ut lite semesterdagar då lagen säger att man måste använda minst 20 av sina semesterdagar under 1 år ……….. så de innebar ju att jag hade en del att utnyttja ;)  idag skulle jag ha ett långt kvällspass och ett av mina JÄVLA resurspass oxå så de passade bra att Vanessa behövde min hjälp med skjuts till Värnamo i eftermiddag, perfekt att utnyttja en semesterdag för detta !!!

moby2

sovit jättebra inatt och givetvis är de ju på grund av att jag slipper detta jävla resurspass ………… jaja, iallafall så har jag sovit gott :)  o att vakna utan att klockan ringer och inte ha några större eller en massa måsten är jätteskönt :) vi ska inte till Värnamo för senare så jag ska bara göra min lilla moby glad och ta en ordentlig promenad med honom annars bara ta de lugnt.

islate

var hemma igen i ganska ok tid men nu märks det att de är höst och på väg mot vinter för de blir mörkt väldigt fort ………….. helt kolsvart till och med. kvällen tillbringades med att titta på ytterligare något avsnitt av ”game of thrones” ……….. har verkligen fastnat och är nog den bästa serien jag sett på väldigt länge ……… rekommenderas starkt :)