Etiketter

, , , , , , , , ,

efter 4 dagar på jobbet så har jag ledig fredag innan det är dags att göra helgen. sov jättelänge idag och de var väl helt ok men vill ju gärna göra något när jag ledigt så att de känns att jag använt dagen till något bra :)

vart ute med moby och sen lite frukost. lite senare åkte jag och Y ut för att göra lite ärenden. kan inte riktigt med ord förklara hur tacksam jag är för det som Y betyder för mig ……… hon är som en mamma för mig. och faktiskt inte bara för mig, för de är lika ofta hon kolla läget när det kommer till mina tjejer :)  det är klart att hon hjälper mig med en del saker och jag hjälper henne med minst lika mycket tillbaka. men jag även prata med henne om saker som man pratar med en mamma om och hon är väldigt klok, kommer alltid med kloka och sunda råd när jag behöver det. och sen är hon som jag, väldigt rak och väldigt ärlig när de kommer till saker som andra med all säkerhet skulle dra en vit lögn för att sanningen kanske är lite obekväm men helt säkert de mest riktiga !!!

hade några roliga timmar med Y och nu är jag hemma för att laga mat och göra lite nytta. helgen innebär jobb så jag behöver fixa och ordna lite inför nyårsaftonskväll :)  ska som vanligt inte göra något speciellt men vill ändå ha lite gott att äta och jag vill att de ska vara städat och i ordning :)

fredag

kvällen tillbringades i soffan med resterna av chokladkartongen och några glas rödvin och lite film, en av mina favvo filmer på tv och det kan jag ju inte missa …………. saknar Vanessa men samtidigt är det skönt att vara ensam :)